Andai link anda tiada di bahagian ' ^_^ (")  ', bolehlah kita berkongsi dalam bahagian 'comment'.
Jika ada yang ingin memberi teguran kepada saya, amat dialu-alukan agar diri ini bisa melakukan transformasi ke arah yang lebih baik.
Syukran jazeelan ^_^ Hayya bitta'arruf!

36 comments:

Izzati Hashim said...

Salam alaik (=

thanks utk link blog itu. Nape ada 90 eh kat blkg tu? =p

p/s : akak xblh nak letak link blog adik dekat blog akak sejak kali pertama akak terjenguk blog adik lagi T.T

Syauqatul Wardah said...

^_^ Waalaikumussalam wbt, wah~ pengomen pertama =P

akak, ada 90 blkg tu sbb nak tunjuk akak lebih tua drpd adik, haha

tu, dah ada dah tu kak. kalau xblh juga, akak hafal je, ^_^ haha

adibah aziz said...

lawanya warna tanah . wakaka

Syauqatul Wardah said...

haha, lawa mcm tuan dia la ^_^ =P

atikahnhejam said...

nnty folow sayaaa yea , hhe :)
lulunhejam.blogspot.com .

:: Zahratu Billaurah :: said...

Insya-Allah, syukran syg~ ^_^ *peluk*

azzahra_solehah said...

salam dik...syukran atas komen adik kt blog akak...sgt terharu bila ada juga yg punya minat seperti akak...semoga Allah merahmatimu...salam ukhuwah dari akak...

p/s: nama blog tu nama akak sndr...=) masyitah az-zahra...

:: Zahratu Billaurah :: said...

Waalaikumussalam kak ^_^
Suka, kita berkongsi minat yg sama. Syukran sudi singgah ziarah ke mari.

QueeNischK said...

Teruskan perjuangan enti dlm dunia penulisan. Semoga tulisan yg dicoret akan menjadi saksi yg menyelamatkan kita dari jurang neraka. Jazakillahu khairan kathira. ;)

http://nur-eyeofmind.blogspot.com

sidHaron said...

assalamualaikum...syg nye blog tak seberapa..kebanyakan muat turun dari blog2 org ajer...kalau nak leh la usha kat blog sayer kalau ade pape yg bermanfaat buat sumer...http://safzan.blogspot.com/

sidHaron said...

sy*

Nasuha said...

Assalamu'alaikum...
blog sy biase2 je...hope ade yg bermanfaat utk dikongsi...

link blog sy
http://www.naurah92.blogspot.com

ummi munirah said...

assalam...salam taaruf ya..
-nothim 2 say..hehe -
uhibbuki fillah..<3

Ad-Dien said...

salam ukhuwwah dan ta'aruf

p/s- kos apa ya?

http://addienblog.blogspot.com/

:: Zahratu Billaurah :: said...

| QueeNischK |

Allahu Allah..syukran dik =') kita sama2 ye, Insya-Allah. Jaga niat sentiasa dlm setiap bait aksara yg tercantum. Bimbang terhuni rasa ujub dan riak. Kerana syaitan itu x pernah lelah!

:: Zahratu Billaurah :: said...

| sidHaron |

Waalaikumussalam wbt. Blog medan berkongsi ilmu. Usah mengira tulisan sendiri atau tidak. Mari sama2 renungi sabda Rasulullah SAW "Ballighuu 'annee walau aayah" Sampaikanlah drpdku walaupun sepotong ayat. Sebarkan kebaikan, moga kebahagiaan menanti di sana =') Jazakillah ya Ukhti.

:: Zahratu Billaurah :: said...

| Nasuha |

Waalaikumussalam wbt~ ^_^
Setiap medium yg punya hati ingin menyebarkan kebaikan pasti terkandung beribu manfaat!
Jazakillah Nasuha!

:: Zahratu Billaurah :: said...

| ummi munirah |

Wsalam wbt...^_^
x perlu ucap apa-apa...Uhibbuki fillah itu sudah terlalu besar maknanya...=') jazakillah ya Ukhti

:: Zahratu Billaurah :: said...

| Ad-Dien |

Jazakallah ya Akhi sudi berkongsi link yg bermanfaat!

p/s: course Bahasa Arab

masyitah*azzahra* said...

assalammualaikum ya ukhti...
ye saya dr uia nilai...course irk...ukhti knal ukhti intan safura ke?dia pun BAR jugak...salam ukhuwah dr saya..

namakumasyitah.blogspot.com

:: Zahratu Billaurah :: said...

Waalaikumussalam wbt ^_^
Ukhuwwah fillah~ nanti akak ziarah ke sana pula ye.

ana liyana said...

Assalamualaikum ya ukhti..
moga Allah permudahkan jlan dlm pnulisan yg saban hari mmberi mnfaat..=)

amirah said...

Assalamualaikum...

Blog yg menarik dan banyak perkongsian.Saya pun bru start "berblog" ^_^,minta tunjuk ajar ya.

http://satucinta22.blogspot.com/

Jemput dtg yea dan sudilah betulkan klau ada kekurangan. Moga Allah mudahkan urusan kita semua..Amin
^-^

:: Zahratu Billaurah :: said...

| ana liyana |

Waalaikumussalam wbt ya ukhti habibatee..=') jazakillah sudi singgah dan meluangkan masa untuk memberi komentar. Moga Allah juga mempermudahkan segala urusan ana liyana dlm berkongsi nasihat dan manfaat. Insya-Allah, Ameen.

:: Zahratu Billaurah :: said...

| amirah |

Waalaikumussalam wbt Amirah...=')

Jazakillah ya ukhti sudi berkongsi link. Insya-Allah, pasti ziarah ke sana. Moga Amirah sentiasa dlm rahmat dan pemeliharaan Allah, Ameen ya Rabb. ^_^

marfeezal said...

kak b2. hehe. thanks sbb listkan sume link! :)

Hidayu said...

Assalamualaikum. salam perkenalan.. maaf jika blog sy takde yg bermanfaat spt blog anda. Salam Ukhwah.. ^^

http://silenceofasecret.blogspot.com/

Aqilah Rohizad said...

salam ukhuwwah ya ukhti..

http://thekilewithin.blogspot.com

semoga perkongsian membawa manfaat..

Arani Anwah said...

Assalamualaikum wbt enti

Salam taaruf,salam ukhwah

Moga kita mampu bertukar-tukar pendapat dan link mungkin?
Ana masih baru,moga beri tunjuk ajar^^

http://aranianwah-daichan.blogspot.com/

Ana_Solehah said...

salam ukhuwah fillah. ana try nk follow enti tapi x ada boleh pula. kenapa ye?kalau senang2 follow lah blog ana.^^
bingkisan_solehah@blogspot.com.

Nor Izz said...

assalamu'a;alikum akak..
mcm kenal akak..nama sebenar?
saya UIA jugak.. :)
qatrunnadasobah.blogspot.com

SHAZWAN AZIAN said...

asalamualaikum

from ukm,
thanks for your articles in iloveislam. really good. may Allah ease you in your future, dunia dan akhirat.

http://akuwanblur90.blogspot.com

Muhammad Dhamiri said...

Salam alaik..
Blog yang beri manfaat..

http://tintafaruq.blogspot.com/

nurul amira said...

Salam ukhwah..memberi..memberi dan terus memberi..=) semoga setiap perkongsian memberi makna yang positif buat kita semua, jom kongsi2 ilmu~~ =_=

http://hurayyyah-pelangimayra.blogspot.com/

*terima kasih*

yathi said...

gmna y cra joint d blog ini

Shams Azrin said...

salam

http://hakumenulis.blogspot.com